DMK-ihonhoitokonsepti

Ihonhoitokonsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi! DMK tarjoaa iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen. DMK konsepti on tarkoitettu kaikille. Se soveltuu yhtä lailla vaikeisiin iho-ongelmiin kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoonDMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.


• POISTO - kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta

• JÄLLEENRAKENNUS - ihon toimintojen optimointi

• SUOJAUS - iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta

• YLLÄPITO - ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare -kotihoitotuotteillaDMK-ENTSYYMITERAPIA

Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin.

Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja

hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto

tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalitpoistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuotasamanlaista vaikutusta.