•  

HIFU-HOIDOT

Hifu on yksi tehokkaimmista kasvoja ja vartaloa kiinteyttävistä ja kohottavista hoidoista ilman kirurgiaa.
HIFU (High-intensity focused ultrasound) perustuu suuritaajuiseen ultraäänienergiaan, jossa impulssi kohdennetaan tarkasti haluttuun ihon kerrokseen, aina Dermis ja SMAS -kudoksiin asti.
Hoito on kivuton, turvallinen ja tehokas.
Hoitolassamme käytetään AAC HIFUa, joka on valmistettu Italiassa yksinoikeudella Arbnora Aesthetic Clinicille.

HIFU-hoito kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa ja sen vaikutukset näkyvät juonteiden ja ryppyjen madaltumisena, kimmoisuuden lisääntymisenä ja ihon tiukkenemisena. Kasvojen alueella Hifu vähentää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, roikkuvia poskia ja kaksoisleukaa. Vartalossa Hifua käytetään yleensä kiinteytyshoitona. Yleisimmät käyttökohteet ovat olkavarren takaosa, vyötärön seutu ja reisien takaosa.

Tulokset voi havaita parhaimmillaan välittömästi hoidon jälkeen, mutta lopullinen lopputulos on nähtävillä vasta useiden viikkojen, jopa kahden kuukauden jälkeen. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 2 kuukauden kuluttua edellisestä. Parhaiten Hifu toimii aikuisilla 30-60 -vuotiailla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta jossa ikääntymisen merkit jo näkyvät.

Esteet hoidolle, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan jne.)